Sport - Deliria Gent

woordje van de sport

Liefste Delirianen,

Het SK organiseert ieder jaar een sportcompetitie met verschillende studentenverenigingen en wij als sportieve studenten mogen daar uiteraard niet op ontbreken ???? Vorig academiejaar eindigden we op een mooie 4de plaats, maar dit jaar willen we alleen maar beter doen! Deliria heeft in de geschiedenis al drie keer de sportbeker gewonnen! We hebben dus zeker al naam de naam van geduchte tegenstander bij de andere clubs. We kunnen haast niet anders of proberen om opnieuw onze naam waar te maken. Een eerste plaats dus, voor minder gaan we niet!

Dit zal wel alleen maar lukken met jullie volle steun! Samen kunnen we zeker en vast opnieuw de trofee binnenhalen! Er zijn verschillende sporten, namelijk: touwtrekken, tafelvoetbal, basketbal, volleybal, badminton, zaal- en veldvoetbal, parkloop en zwemmen. (Nee, helaas geen fitness…)  Heb je al een vertrouwd gevoel met een of meerdere van deze sporten of wil je gewoon helpen om onze eer te verdedigen? Dan mag je altijd mij contacteren op Facebook of gsm (0489/ 43 94 97). Omer mensen, oe beter! Op het einde van dat intensief sportjaar, voorzien wij natuurlijk een grootse beloning voor al dat afzien.

Tot slot wil ik ook een warme oproep doen aan de supporters! Deliria is één familie, één team en wat is een team nu zonder supporters. Met voldoende motivatie kunnen onze sporters echt het onderste uit de kan kunnen halen. Als we willen winnen, hebben we niet alleen onze sporters nodig, maar ook de supporters.
Wees gerust, zowel bij sporten als bij supporteren is zal er altijd drank voorzien zijn, want een echte sportman moet altijd gehydrateerd blijven ????
Zo, op naar een heerlijk sportjaar met vele overwinningen, maar vooral heel veel leute en engagement!
Deliria for the win!

Amber Stevens
Sport 2023-2024