Schachten & commilitones - Deliria Gent

Woordje van de temmer

Ook dit jaar staat alweer volgepland met de tofste activiteiten, clubavonden en cantussen. Beginnen doen we traditiegetrouw met de doop. Dit is, in tegenstelling tot de geruchten, niets vernederend of onmenselijk, integendeel is dit voor vele één van de tofste activiteiten uit hun Deliriaanse jaren! Je leert er je medeschachten kennen, er wordt een hechte groep gevormd en je wordt deel van de RoodBlauwe familie.

Zoals ons clublied het zegt; t’ Is niet alleen het zuipen dat bij Deliria wordt geteld, we doen toch heel wat meer met ’t ons toevertrouwde geld! Deliria gaat over het gezellig samenzijn en ons amuseren, zonder dat je hierbij tot iets gepusht wordt. We hebben doorheen het jaar zoveel activiteiten, die stuk voor stuk weer geweldig zijn!

Bram Eeckhautte
Schachtentemmer 2023-2024

Woordje van de zedenmeester

Als Zedenmeester draag ik ook mijn steentje bij. Op clubavonden zorg ik ervoor of iedereen wel dat mooie rood-blauwe lintje draagt en op de cantussen probeer ik de orde te bewaren onder de commilitones. Mijn excuses voor eventuele tuutende oren.
Dit jaar gaan we er volop tegenaan knallen en zullen we Deliria met veel trots vertegenwoordigen. Wacht maar tot de Massacantus en de Gravensteenfeesten, we maken er een vet feestje van tot we wakker worden in de goot. Dan zal ons Suzy zeker trots op ons zijn!

Leander Faes
Zedenmeester 2023-2024