lustrumweek - Mededeling - Deliria Gent

lustrumweek

25 jaar Deliria. Een prestatie waar ieder levend wezen dat rood en blauw blood door z'n aderen stromen heeft trots op is. Dat moest dan ook uitbundig gevierd worden.
Ja we maken een extra hyperdeluxe lustrumcocktail voor op onze beruchte cocktailavonden. Ja, er wordt een formitastisch galabal geörganiseerd voor jong en oud bloed. Maar is dit wel genoeg om dit super speciale zilveren huwelijk tussen honderden studenten en die rood-blauwe vriendenkring te vieren?

Neen!


Een volledige week. 25 jaar leven onder het motto work hard, maar vooral play hard verdient niet minder dan dat.


Maandag: E vat, e vat, e vat! Op welke manier kunnen we een lustrumweek beter inzetten dan met een vat vol goudkleurig campusbier. De Quaestor greep met zijn gulle handen naar de Deliriakas en gebruikte die om gratis pinten te schenken aan alle Die Hard fans.
Ik hoor jullie al denken. één vat maar? Met een zo'n groep Delirianen blijft er na enkele minuten niets meer van dit vat over. Daarom deed onze meter Lore er nog een schepje bovenop en toonde zij ook nog eens haar goede hart. Het tweede vat was een feit!

Dinsdag: Shotjes-message-party! Een abstracte naam voor een combinatie van twee oeroude concepten. Shotjesparty en messageparty. Het perfecte moment om je crush een liefdesbriefje te sturen als haar geheime aanbidder. Het perfecte moment om je vriendjes en vriendinnetjes te bedanken voor hun steun en vriendschap. Of gewoon het perfecte moment om mensen te spammen met tekeningen van je penis. Alles kan en alles mag!

Woensdag: Pyjama-birthday-party! Wederom een abstracte naam voor wat een zeer eenvoudig concept is. Een sleepover pyjama party om iemand verjaardag te vieren. Net zoals in den tijd. Alleen deze keer verhuizen we het concept van de speel-/slaapkamer naar den Deli.

donderdag: Bierbowling! Eindelijk nog eens een simpele naam voor een simpel concept. Bier en bowling. De perfecte combinatie. Is er een beter manier om een kwart eeuw aan vriendschappen en plezier te vieren?

Zaterdag: Vriendjes- en familiecantus! Back to the roots. Een cantus in torhout. En dat op een zaterdag. De gelegenheid voor anciens om hun kopje nog eens te laten zien en te genieten van dat goudbruine bier samen met de nieuwe garde. Een moment om te evalueren, maar vooral om te consumeren!