Kroegentocht - Mededeling - Deliria Gent

Kroegentocht

De openingsavond ligt bij de een nog op de maag, de ander moet nog vertrekken naar Student Kick Off, maar ambitieus, enthousiast en georganiseerd dat we zijn, krijgen jullie hier al de uitnodiging voor volgende week. Op die manier weten jullie ook vlotjes van op voorhand wanneer er iets te doen is en/of je iets moet voorzien voor dienen dag!

Volgende week woensdag dus al zeker niet! Kroegentochten van Deliria blijken telkens opnieuw een groot succes, mede mogelijk gemaakt door goeikope pintjes, alternatieve aanwendingen van alcohol, gesmouterd met wa vettigheden onderweg.

De precieze volgorde van de stophaltes is voorlopig nog staatsgeheim, maar deze zullen er sowieso bij zijn: Delirium Tremens, Kraaienest, Confrater, ’t Kof, de Viking, Petrus, Defoo, Cuba Libre, Latin Quarter, ’t Putje en de Molotov. Starten en eindigen doen we in den Deli, of course. Dit onder voorbehoud van wijzigingen.

In totaal zouden we jullie een 10-tal pintjes kunnen aanbieden, een cocktail, een shotje + frieten en frikandellen! En da’s nog nie ’t beste. Wacht tot daje de prijzen hoort!

Leden van Deliria betalen 9€ voor gans den avond. Niet-leden (zeker ook even hard welkom) mogen ook niet klagen met een betaling van 12€ voor deze avond. Belangrijke opmerking voor toekomstige schachten: nu betalen jullie nog de niet-ledenprijs, maar als je je daadwerkelijk laat dopen, wordt die 3€ extra al afgetrokken van het lidgeld. Saaaafe.

Hopelijk kunnen we woensdag met e schoon bendetje rondgaan en erna nog wa feesten in den Deli!

*in koor en op de tonen van Rodania*

De-li-ri-aaaaa (http://www.youtube.com/watch?v=gXBByvR_fwQ&feature=related)