kroegentocht - Mededeling - Deliria Gent

kroegentocht

Tradities werden voortgezet. Geschiedenis werd wederom herhaald. Deliria schreef nogmaals enkele pagina's vol in de ietwat minder koosjere delen van zijn dagboek. Bier heeft gevloeid. Cafés werden overrompeld. Gemoederen werden bedaard en magen werden gevuld op deze legendarische avond. In de volksmond kroegentocht van Deliria genoemd. 

Een simpel concept. Eén club, 50 deelnemers, 12 cafés, 1 frietkraam. Deze vier elementen zorgen voor een avond vol ambiance, positiviteit en leute. 

We startten in Delirium Tremens met een overheerlijke cocktail. Daar begon de tocht. Het eerste café van velen. We bezochten uiteindelijk heel wat alombekende cafés, maar ook sommige minder beroemde kroegjes ontsnapten niet aan onze dorstige drinkers. Verschillende tactieken werden toegepast om deze hemelse tocht tot een goed einde te brengen. Sommigen onder ons pasten de Ad Fundum techniek toe. Simpel maar is hij ook efficiënt? Een Ad Fundum drinken om daarna even te rusten leek niet de favoriete techniek van menig man. Het merendeel van ons liep liever een marathon in plaats van een aantal korte maar krachtige sprints. 
Welke tactiek de beste is moet je telkens zelf beslissen. Je maag zal je wel op tijd en stond laten weten of je de juiste hebt toegepast. 

Faalde je deze keer, probeer dan volgend jaar in te zetten met het gebruik van een andere en misschien wel betere tactiek. Hopelijk heb je toch genoten van deze editie, en veel succes volgend jaar!

Ut vivat, crescat et floreat Deliria!