Go!!! - Mededeling - Deliria Gent

Go!!!

Beste vrienden!

Het heeft rood bloed, kleurloos zweet en blauwe tranen gekost, maar met trots kunnen wij als nieuw praesidium 2012-2013 jullie de agenda van het eerste semester voorstellen! Notitieboekjes alleen zijn niet genoeg om deze data bij te houden; we verwachten post-its, posters en bedrukte zeilen in al jullie vertrekken te zien hangen!

Andermaal trakteert Deliria zijn leden op een goed gevuld semester, waarbij gelouterde leden de succesformules zien terugkeren en nieuwe ideeën voorgeschoteld krijgen. Onze eigen kroegentocht, shotjesavond en cocktailavond (7 november!) stonden al lang met stip genoteerd. Daar voegen we de massacantus en de Gravensteenfeesten als SK-klassiekers aan toe, dewelke ook nooit op een Deliriaans palmares mogen ontbreken. Nieuwigheden kunnen worden gevonden in een heuse kotentocht, een Sinterklaasfeestje à la carte en een terugkerend specialleke op maandagavond (waar we jullie later nog over inlichten). De sportievelingen onder jullie kunnen hun heil ook zoeken in de vele sportactiviteiten waar Deliria aan deelneemt. We verwijzen hiervoor naar de facebookpagina, onze website of rechtstreeks naar onze chef Sport! Schuim gerust verder de agenda af voor de resterende activiteiten.

Bij deze ook al een warme oproep aan de schachtjes in spe, die mogelijkheden genoeg zien om zich een eerste keer, al dan niet bescheiden, te komen tonen. Op 24 september is er de Openingsclubavond (21u, Delirium Tremens), waar een heel pak ervaren Deliriaans volk aanwezig zal zijn en jullie de hele avond gratis bier gaan geven (mits de omstandigheden meezitten, onder voorbehoud, werken in Zwijnaarde, convoi exceptionelle). De kroegentocht, openingscantus en shotjesavond blijken ook jaar na jaar voltreffers om mensen te overtuigen Deliria te vervoegen. Tijd genoeg nog dus voordat de officiële doop van start gaat op 24 oktober. Zeker niet twijfelen dus, we zouden niet liever doen dan jou en vriend(in) een dezer weken te verwelkomen en later een rood-blauw lintje te schouder om mag doen!

Bij leven en welzijn, tot dan!

Votre praesidium

Ut vivat, crescat et floreat, Deliria.